EN

|

HU
Intersoft-Hungary Kft. Logo

MMKK

Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer fejlesztése.

Az ISRV. Zrt. mint konzorcium vezető a FINES Magyarország Kft. és Intersoft Hungary Kft. konzorciumi partnereivel közösen vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című felhívás keretében GINOP-2.1.1-15-2015-00225 „Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer fejlesztése” című projektjükkel, melyet a konzorcium tagjai közösen valósítanak meg.

A projekt céljai:
Egy olyan moduláris multimédiás keretrendszer fejlesztése, melyben egyesülnek a különböző online kommunikációs technológiák (kiszolgálás, live streaming, file megosztás, üzenetküldés). Az így létrejött keretrendszer tartalmazni fogja azokat a funkciókat, modulokat, melyek összetettebb folyamatokkal rendelkező szolgáltatások igényeit is kielégíti, valamint a KKV szektor számára is elérhető áron nyújt kulcsrakész megoldásokat, saját öteleteik megvalósításához, saját szolgáltatásaik elindításához.

Az így létrejött keretrendszert felhasználva, további cél egy olyan online vállalati oktatási rendszer létrehozása, mely hatékonysága megközelíti a frontális oktatás eredményeit. A célok elérése érdekében a projekt során beszerzésre kerül egy egyedi fejlesztői környezet, mely segítségével összehangolható a résztvevő munkatársak, beszállítók munkája. A rendszer fő feladata a verziókezelés és az automatizált átjárhatóság kialakítása, kód tesztelő unit tesztek, automatizmusok kialakítása. Az alkalmazás tartalmazni fog egy tudásbázist is, melynek része a kódolási szabályzat, specifikációk, rendszertervek, valamint több fejlesztendő terület részére tartalmazza azokat az alapértelmezett komponenseket, sablonokat, design elemeket, melyeket egységesen kell használni valamennyi feladatnál. Ezen felül szükséges a sokrétű, bonyolult ellenőrzéshez egy tesztelő szoftver készítése, mely szimulálni képes a különféle működési környezeteket (kontinensek közötti kapcsolatok, különböző kliensek, heterogén hálózati konfigurációk stb.). Több paraméterrel vezérelhető, mely lehetővé teszi a nemzetközi kapcsolódások, több egyidejű kapcsolat illetve változós sávszélesség és bitrate szimulálását.

A támogatás mértéke 69.98%, a támogatás összege 690 532 454 Ft. A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.09.26.


⇽ Vissza

Copyright © 1984-2021 intersoft.hu - All rights reserved.