EN

|

HU
Intersoft-Hungary Kft. Logo

Történetünk


Az Intersoft-Hungary Kft. immár több, mint 30 éve van jelen a hazai és nemzetközi informatikai piacon. Működésünk során elsőssorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkoztunk olyan ügyfeleknek, mint Magyarországon az Országgyűlés, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, az Országos Széchényi Könyvtár, a Magyar Állami Operaház, a Moholy-Nagy Művészeit Egyetem, a Balassi Intézet, a Tesco, az Alcoa-Köfém, a Paksi Atomerőmű, külföldön pedig a Credit Swiss, a Kisling AG, a Quelle és még sokan mások.

Több rendszerünk évtizedeken át szolgálta és szolgálja megelégedéssel partnereinket. Ilyen az Országgyűlésnek fejlesztett bérszámfejtő rendszerünk, a Kisling AG-nek fejlesztett ERP rendszerünk, vagy Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság nyugdíjszakmai rendszerei.

Elsőként váltunk az IBM magyarországi partnerévé, de partnereink közé sorolhatjuk az Oracle-t, a Microsoftot és világ többi vezető szoftverházát is.

Az utóbbi 10 évben elsősorban a K+F+I irány felé fordultunk, ahol eredményeinket több szabadalom, sikeres pályázat és nemzetközi szerveztek elismerései jelzik.


⇽ Vissza
Pályázataink →

Copyright © 1984-2021 intersoft.hu - All rights reserved.