EN

|

HU
Pannon Charge Logo

PannonCharge szolgáltatások az elektromobilitás számára


Az Intersoft a Fortum Charge & Drive felhő szolgáltatás hivatalos operátoraként biztosít elektromobilitási szolgáltatásokat az autós vezetők és a töltő hálózatok tulajdonosai számára. A Fortum felhő szolgáltatás az egyik legfejlettebb alkalmazás ma Európában elektromos járművek töltő hálózatának üzemeltetésére (CPO) és egyben elektromos mobilitási szolgáltatók számára (EMP).

A szolgáltatások mindent tartalmaznak, amely elsőrendű felhasználói élményhez kell beleértve a mobil alkalmazást, magas színvonalú ügyfél támogatást biztosító üzemeltetői felületet az elektromos autó töltési üzletben az értéklánc minden résztvevője számára.

Az Intersoft a platform operátoraként szerzett több éves tapasztalatait és a tudását adja ügyfelei számára, akik esetenként testreszabást, vagy módosított üzleti megoldás fejlesztését kérik.

Készen állunk arra, hogy teljes értékű üzleti környezetet építsünk fel elektromos autó töltő hálózatok vagy elektromos autó flották számára. Típustól függetlenül minden olyan töltőt hozzá kapcsolunk a Fortum felhő szolgáltatáshoz, amely képes az OCPP protokoll szabványának megfelelő kommunikációra.


⇽ Vissza

Copyright © 1984-2021 intersoft.hu - All rights reserved.